Voor onze virtuele tours hechten we grote waarde aan de mening van onze opdrachtgevers over ons werk. Daarom hebben we hieronder enkele recensies van onze opdrachtgevers weergegeven.

Leuk om mee samen te werken!

★★★★★
Eduard heeft vandaag een Bedrijfspanorama gemaakt van onze woonwinkel in Twello. Binnenkort kun je als klant zelfs bij ons binnenlopen, als we gesloten zijn! Loop gerust eens op Streetview door onze winkelstraat en kijk binnen bij Oskar Interieuradvies. Het was onzettend leuk om met Eduard samen te werken. Alvast bedankt!
- OSKAR Interieuradvies

Prachtige bedrijfspanorama

★★★★★
Eduard heeft voor ons een prachtige bedrijfspanorama gemaakt voor Google Streetview. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Nu kunnen onze klanten ook onze winkel online bezoeken en er rondkijken. Eduard bedankt!!
- Duikwel Apeldoorn

Mooi resultaat

★★★★★
Mart Stevens heeft het Nsecure kantoor te Barendrecht op camera vastgelegd voor Google business view. Een project waarin we vanaf stap 1 uitstekend zijn begeleid. Zijn werk heeft geleid tot een mooi resultaat wat aan alle verwachtingen voldoet. Bedankt!
- NSecure

Geweldig mooi!

★★★★★
Martin heeft een prachtig bedrijfspanorama gemaakt voor de Google-pagina van onze herenmodezaak Oele Mode op De Fred in Den Haag. We zijn erg tevreden met het eindresultaat: ziet er geweldig mooi uit!
- Ine Martens

Prachtig 360º resultaat!

★★★★★
Leuke vent, prachtig 360 graden resultaat van mijn winkel!
- Sam's Bruidsboetiek

Erg professioneel

★★★★★
Professionaliteit en service! Martin belde me een dag van tevoren netjes hoe laat ik hem kon verwachten en hij was keurig op tijd. Erg professioneel en uiterst vriendelijk. Mocht ik ooit nog een fotograaf nodig hebben, dan zal ik zeker contact opnemen met Martin.
- Emke Schoonewille

Winkel is er prachtig op gekomen!

★★★★★
Een prachtige bedrijfspanorama van Jack by Jackie in Den Haag heeft Mart Stevens gemaakt! Vele spiegels en moeilijke hoekjes maakten het een uitdaging, maar de winkel is er prachtig op gekomen!
- Paulien de Vries

Prachtig om door de winkel te lopen!

★★★★★
Eduard heeft voor ons een fantastische bedrijfspanorama gemaakt . Het is gewoon prachtig hoe je zo door de winkel kunt lopen.TOP!!
- Henry Wijngaards

Resultaat is perfect!

★★★★★
Duidelijke en snelle communicatie, maar vooral professionele fotografie. Het resultaat op onze op Google Maps vermelding is perfect. Bedankt!
- Rob Doeven

Zeer gepassioneerd

★★★★★
Eduard is zeer gepassioneerd in zijn werk, neemt geen genoegen met zo maar een paar plaatjes maken. Ik was zeer onder de indruk van zijn vakmanschap en kennis. En ook nog eens een aardige kerel!
- Hans Barmentloo

Prachtige virtuele tour

★★★★★
Eduard de Boer heeft een prachtige Virtuele Tour gemaakt van ons bedrijfspand binnen en buiten. Fijn dat onze klanten nu ook achter de PC thuis kunnen zien wat voor Outdoor Cooking tuin we hebben. Tevens heeft Eduard ook binnen in de keuken alles zichtbaar gemaakt in Google, waardoor ook onze catering klanten kunnen zien waar hun buffetten, lunches en meer vandaan komen. Eduard is een enthousiaste en zeer bevlogen persoon. Heeft ons veel tips gegeven en komt erg vakbekwaam over. Dank je wel Eduard!
- Sanne de Vries

Vakkundige benadering

★★★★★
Enorm goede foto's gemaakt ! Martins vakkundige benadering wordt gecombineerd met een relaxte omgangsvorm. Wij ( Groenewold Motoren) zijn bijzonder tevreden met het resultaat. Bedankt voor alles!
- Jerry

Topwerk Mart!

★★★★★
De tour is echt mooi geworden, ons restaurant staat er top op! Bedankt voor het secure werken en tips die je gegeven hebt tijden het fotograferen
- Linda Verkerk, manager Metro Kitchen