Welkom!

Wij zijn gezamenlijk al meer dan 10 jaar actief als fotografen voor Google Streetview Trusted. Dat is het programma van Google, waarbij bedrijven van binnen worden gefotografeerd en worden gepubliceerd op Google Streetview, met dezelfde technische mogelijkheden, als rondlopen, inzoomen, uitzoomen enz.

Google MeesterfotograafHet stelt bedrijven in staat om zichzelf beter visueel te presenteren op Internet en zich zo te onderscheiden van de collega’s, bij wie je nog niet kunt “binnenkijken”.

We hebben besloten om vanaf begin 2018 onze krachten te bundelen en onszelf te profileren als MeesterFotografen (de titel die Google ons toebedeelt) in de markt, met onze eigen marketing en communicatie medewerker. Dit neemt ons werk uit handen en maakt het voor ons mogelijk dat wij ons meer kunnen richten op onze passie: fotografie!

Wij maken echter niet alleen virtuele tours voor Google Streetview, maar ook (multimediale) branded virtuele tours van andere bedrijven / organisaties die een 360º bedrijfspanorama online willen hebben. Verder zijn onze 360º panoramafoto’s ook te gebruiken op Facebook, Funda en andere websites.