Lockdown door COVID19? Breakopen!

Dat de maatschappij er door COVID19 anders uitziet mag duidelijk zijn. Deels kunnen we onze werkzaamheden in de 1,5 meter maatschappij opvangen door zoveel als mogelijk vanuit huis te werken en te videovergaderen.

Echter fysieke bezoekafspraken moeten worden uitgesteld of kunnen helemaal niet doorgaan… Betekent dit echter dat je een showroom, opleidingscentrum of tentoonstelling niet kan laten zien aan je doelgroep? Het antwoord op deze vraag is gelukkig: “Nee”.

Het vergt even omdenken, maar ik geef graag een voorbeeld.

Stel, u heeft een school. Normaal gesproken houdt u 1 of 2 keer per jaar een open dag om potentiële leerlingen te interesseren zich bij u in te schrijven. Hoe toont u nu uw school nu de open dagen niet kunnen doorgaan?

Een virtuele tour helpt hier uitstekend bij!

Met een virtuele tour opent u de deuren van de school (maar lees hier gerust ook museum, kasteel, tentoonstellingsruimte etc. ).

De virtuele tour -die is opgebouwd uit gedetailleerde en scherpe 360 graden foto’s- geeft exact alle ruimtes weer die u wil laten zien. Op deze wijze kunnen leerlingen en ouders 24 uur per dag, 7 dagen in de week de school van binnen virtueel bekijken.

Kijk bijvoorbeeld hoe basisschool CBS Onze Wereld in Rotterdam haar deuren virtueel opende:

Vanzelfsprekend is deze virtuele tour ook dé oplossing voor bedrijven, musea, tentoonstellingen, dierentuinen en andere bedrijven en organisaties.

Bij het maken van een virtuele tour wordt vooraf samen goed overlegd welke delen van uw locatie moeten worden gefotografeerd. Het maken van de opnames gaat snel en vakkundig. De uiteindelijke constellatie wordt na afloop door ons gemaakt. De opdrachtgever ontvangt vervolgens een veilige url. (https//www.etc) waarnaar kan worden verwezen én een iframe code om de tour te embedden in een website.

Het is mogelijk de tour te voorzien van een menustructuur, een logo en een webadres naar bijvoorbeeld een contactformulier. De virtuele tour werkt op alle browsers en devices zoals PC, smartphone en tablet én optioneel met een VR-bril. Wist u dat de virtuele tour zelfs uitgebreid kan worden met multimediale “hotspots” voor vertoning van audio- en videofragmenten?

Zal wel heel duur zijn zeker? Nee! Wij maken geen misbruik van het coronavirus! Wat we wél doen is een moderne oplossing bieden.

Een virtuele tour kan al vanaf € 350,- excl. BTW en reiskosten. Inbegrepen zijn arbeid, apparatuur, bouwen constellatie, volledige licentie voor onbepaalde tijd en 1x revisie voor oplevering. (hotspots zijn hierin niet inbegrepen)

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van uw school, museum, bedrijf of organisatie te bespreken. Vrijblijvend uiteraard.