Ik heb een oude virtuele tour op Street View. Kan die worden verwijderd?

You are here:
  • KB Home
  • Algemeen
  • Ik heb een oude virtuele tour op Street View. Kan die worden verwijderd?
< Back

Ja, een oude virtuele tour kan worden verwijderd.

Er zijn enkele situaties denkbaar die elk een eigen aanpak hebben.

Wij MeesterFotografen bewaren standaard de door ons gemaakte afbeeldingen en virtuele tours. Dit doen wij in een speciale beveiligde database. Vanuit die database zijn wij in staat eerder door ons gemaakte virtuele tours te verwijderen.

Zodoende kunnen wij ook zeer eenvoudig een virtuele tour voor u ‘updaten’ mocht dat nodig zijn. Dit doen wij gewoon als service naar u toe.

Heeft u een oudere tour die niet door ons is gemaakt kunnen wij voor u proberen de oorppronkelijke fotograaf te benaderen. Dit lukt echter niet altijd en de betreffende fotograaf kan hiervoor een vergoeding vragen.

In dat geval kunt u zelf met Google contact opnemen. U vindt hier een support pagina hoe contact kan worden opgenomen.

De derde en laatste mogelijkheid is dat de rechten van een virtuele tour in het verleden aan u zijn overgedragen. In dat geval kunt u vanuit uw eigen account de individuele foto’s van de tour zelf verwijderen.

Alle virtuele tours die zijn gepubliceerd vóór september 2015 zijn waar mogelijk overgedragen aan de eigenaar van de ‘Google Mijn Bedrijf’-vermelding. Daar kunt u ze onder het kopje ‘360º foto’s’ terugvinden en zelf verwijderen.