Mart Stevens

MeesterFotograaf en Fotoarchitect

Mart heeft jarenlange ervaring in fotografie, met name voor architecten, bouwprojecten en bedrijfsleven. Behalve de virtuele tours maakt hij spetterende foto’s voor reclame of websites. In 2013 is hij na een stevig examen met maar liefst 98% goed score gecertificeerd tot Google vertrouwde fotograaf.

Met behulp van de Adobe CC collectie weet Mart zijn foto’s een extra ‘touch’ te geven.  Maar ook de virtuele tours gaan niet online voordat scherpte, kleur, contrast en dergelijke in orde zijn. Mart heeft inmiddels virtuele tours gemaakt in Nederland, IJsland en Frankrijk.

Mart is vriendelijk, vakkundig en meedenkend en daardoor een betrouwbare partner voor uw fotowerk en virtuele tours!

Eduard de Boer

MeesterFotograaf en SEO specialist

Eduard is sinds 2012 een Google Vertrouwde en Gecertificeerd fotograaf en een SEO professional sinds 2011. Hij heeft een lange historie in de fotografie. In 2010 bijvoorbeeld maakte hij al 55 bruidsreportages; een druk jaar!

Eduard woont in Apeldoorn met zijn liefhebbende vrouw Suzanne. Samen reizen ze door Europa en Afrika waar Eduard zijn missie om schitterende panorama’s te maken voortzet. Behalve Nederland heeft hij zo een belangrijk aandeel in de virtuele tours van Gambia. Uiteraard gebruikt Eduard professionele top-apparatuur om professionele top-tours te maken.

Zijn warme, vriendelijke karakter geeft je snel het gevoel een nieuwe vriend te hebben gemaakt en zijn toewijding zal je snel doen realiseren dat je slechts een kleine investering hebt gedaan ten opzichte van de enorme opbrengst die Eduard voor je genereert.